Πορτογαλία: Έκθεση αναρχικού βιβλίου από τις 25 ως 27 Μάη στη Λισαβόνα

Η 5η έκθεση αναρχικού βιβλίου θα λάβει χώρα από τις 25 ως 27 Μάη στη Λισαβόνα, δημιουργώντας ένα χώρο συζήτησης, συνάντησης και συνύπαρξης, ανοιχτό σε όλους.

Ο στόχος είναι η εμβάθυνση στις αναρχικές ιδέες και η διάδοσή τους, ως μία ρεαλιστική επίθεση ενάντια σε αυτή την εκμεταλλευτική, εξουσιαστική και ανθρωποκεντρική κοινωνία, προωθώντας τις ανεξάρτητες εκδόσεις, δημιουργώντας χώρους διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών που θα ευνοήσουν εναλλακτικά εγχειρήματα και αυτόνομους τρόπους ζωής.

Ορμώμενοι από έναν αντικομφορμισμό ενάντια σε κάθε μορφή κυριαρχίας, συνεχίζουμε να προωθούμε την ελευθεριακή σκέψη και να απορρίπτουμε οποιαδήποτε πολιτική διαμεσολάβηση. Πιστεύουμε σε έναν τρόπο ζωής που σέβεται την μοναδικότητα του ατόμου και τις διαφορές ανάμεσα στα άτομα και τις ομάδες, σε μια ειρηνική σχέση με τη βιόσφαιρα. Πιστεύουμε ότι είναι δυνατό να σκεφτούμε την πραγματικότητα με τρόπο αλλιώτικο και να δράσουμε.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Σχολής Καλών Τεχνών. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Έκθεση Αναρχικού Βιβλίου 2012